Masterclasses
Organisatieadvies als ambacht

Dit jaar bestaan we 20 jaar en dat zien wij als een mooie aanleiding om onze kennis te delen met de nieuwe generatie. Het beroep van organisatieadviseur vraagt om goed geschoolde professionals met verstand van zaken en gevoel voor verhoudingen.

Wat?

Wil jij jouw adviesvaardigheden verbeteren? Scherpere vragen leren stellen? En ben jij benieuwd hoe verandermanagement in de praktijk werkt? Volg dan gratis de ‘Masterclasses Organisatieadvies als ambacht.’

Wanneer en voor wie?

VIJFadvies organiseert op 13 mei, 20 mei, 3 juni
en 10 juni van 14.00 tot 17.00 uur masterclasses voor getalenteerde starters die hun advies-vaardigheden willen verbeteren. Het is de bedoeling dat je alle vier de cursusdagen aanwezig bent.

VIJFadvies: verstand van zaken, gevoel voor verhoudingen

VIJFAdvies werkt voor de overheid, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Het beroep van organisatieadviseur vraagt volgens ons om goed geschoolde professionals met verstand van zaken en gevoel voor verhoudingen. Gelijk hebben is één ding, maar gelijk krijgen is uiteindelijk veel belangrijker. Dus ben jij een gemotiveerde starter met interesse voor organisatievraagstukken, meld je dan gratis aan voor de masterclasses.

Wat leer je?

Tijdens de masterclasses doe je adviesvaardigheden op en leer je op interactieve wijze wat een organisatieadviseur doet. Denk aan:

  • gesprekken voeren in een politiek bestuurlijk omgeving en, of over spannende onderwerpen;
  • ontwikkelen van competenties, zoals strategische communicatie en adviesvaardigheden;
  • oog voor de omgeving en verhoudingen binnen de organisatie;
  • oefenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Waar?

De masterclass wordt gehouden op het kantoor van VIJFadvies: Hamerstraat 3 in Amsterdam Noord. De locatie is makkelijk bereikbaar met de bus of pont vanaf Amsterdam CS.

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor maandag 29 april  door op de onderstaande aanmeldknop te klikken. Je meldt je aan voor alle vier de cursusdagen en deelname is gratis. Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met Marlot Lamers: m.lamers@vijfadvies.nl.

Aanmelden

Deelname is gratis, je meldt je aan voor alle vier de cursusdagen.