Masterclass
Organisatieadvies als ambacht

Ook dit jaar organiseren wij de masterclass ‘Organisatieadvies als ambacht’ voor starters die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun adviesvaardigheden. Het beroep van organisatieadviseur vraagt om goed geschoolde professionals met verstand van zaken en gevoel voor verhoudingen.

Wat?

Wil jij jouw adviesvaardigheden verbeteren? Scherpere vragen leren stellen? En ben jij benieuwd hoe verandermanagement in de praktijk werkt? Volg dan de ‘Masterclasses Organisatieadvies als ambacht.’

Wanneer en voor wie?

VIJFadvies organiseert in het najaar 2023 (precieze data worden later bekend) van 14.00 tot 17.00 uur masterclasses voor getalenteerde starters die hun advies-vaardigheden willen verbeteren. Het is de bedoeling dat je alle drie de cursusdagen aanwezig bent.

VIJFadvies: verstand van zaken, gevoel voor verhoudingen

VIJFAdvies werkt al 21 jaar voor de overheid, zorgsector en het bedrijfsleven. Tijdens de masterclass delen wij graag onze kennis over het adviesvak met de nieuwe generatie. Het beroep van organisatieadviseur vraagt volgens ons om goed geschoolde professionals met verstand van zaken én gevoel voor verhoudingen. Gelijk hebben is één ding, maar gelijk krijgen is uiteindelijk veel belangrijker. Dus ben jij een gemotiveerde starter met interesse voor organisatievraagstukken, meld je dan aan voor de masterclasses.

Wat leer je?

Tijdens de masterclasses doe je adviesvaardigheden op en leer je op interactieve wijze wat een organisatieadviseur doet. Denk aan:

  • gesprekken voeren in een politiek bestuurlijk omgeving en, of over spannende onderwerpen;
  • ontwikkelen van competenties, zoals strategische communicatie en adviesvaardigheden;
  • oog voor de omgeving en verhoudingen binnen de organisatie;
  • oefenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Waar?

De masterclass wordt gehouden op het kantoor van VIJFadvies: Hamerstraat 3 in Amsterdam Noord. De locatie is makkelijk bereikbaar met de bus of pont vanaf Amsterdam CS.

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor vrijdag 5 mei door op de onderstaande aanmeldknop te klikken. Je meldt je aan voor alle drie de cursusdagen en deelname is gratis. Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met Marlot Lamers: m.lamers@vijfadvies.nl.

Aanmelden

Deelname is gratis, je meldt je aan voor alle drie de cursusdagen.