Annelou Hessels

In een gezonde organisatie werken mensen met passie en plezier en worden de beste resultaten gehaald.

Opdrachtgevers kiezen voor mij omdat ze op zoek zijn naar richting, overzicht en gezonde interactie. Ik ga met opdrachtgevers aan de slag om uit te zoeken wat de werkelijke vraag of het werkelijke probleem is.

De sporen die vaak opduiken zijn die van het ‘gezond maken’ van de interacties in de organisatie, overzicht creëren en duidelijkheid krijgen over ‘waar zijn we van’.  Dit zijn onderwerpen die samenwerking, lef en doe-kracht vragen naast aandacht voor mensen.

Ik richt het proces zo in dat we aan de slag gaan en concrete resultaten halen in een werkklimaat waarin iedereen erbij hoort. Mijn systemische blik zorgt ervoor dat er wordt gedaan, wat op dat moment het meest relevant is om verder te komen.

Ik heb veel ervaring met organisatie- veranderingen. Daaraan heb ik bijgedragen als ontwerper, adviseur, coach en leidinggevende van de implementatie. Mijn ervaring is toepasbaar in veranderprocessen, organisatieontwikkeling, duurzaam optimaliseren van samenwerking en leiderschapsontwikkeling. Ik vraag me doorlopend af of iedereen nog meedoet en zet de juiste interventies in om dat voor elkaar te krijgen.

Mijn rol is die van adviseur, procesbegeleider, interimmanager of coach.

LinkedIn