Terug van weggeweest

Drie jaar moet ik geweest zijn; de laatste keer dat ik zo’n lange tijd niet met school, studie of werk bezig was. En dat voelde heerlijk.

In september heb ik namelijk mijn eerste kind Olivia mogen verwelkomen op deze wereld. De zin: ‘een glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft’, vat deze bijzondere tijd mooi samen. Het is prachtig om te zien hoe razendsnel de mens zich ontwikkelt en te zien hoe haar wereld steeds groter wordt.

Nu is het tijd dat mijn eigen wereld ook weer groter wordt en daar verheug ik me op. Dus ben of ken jij iemand die op zoek is naar een interim-adviseur? Laat het mij weten, ook als je bijvoorbeeld tijdelijk extra versterking zoekt i.v.m. de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dit vind ik altijd een heerlijke periode die ik al eerder heb mogen beleven als journalist en adviseur bij een gemeente.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als organisatie-, beleids-, communicatie- en raadsadviseur bij overheidsorganisaties. Daarnaast heb ik meegewerkt aan het recent gepubliceerde Rekenkamerrapport: Samen voor de jeugd van Almere.

Zien wij elkaar in het nieuwe jaar? Ik ben bereikbaar via 0622477229 of c.vankeulen@vijfadvies.nl.

afbeelding: INK Amsterdam