VIJFadvies breidt uit met Melle Scheepers & Charlotte van Keulen

Melle Scheepers

Mensen omschrijven Melle als iemand die een strategsiche analyse kan uitvoeren zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Dit dankt hij aan de combinatie van praktijkervaring binnen het sociaal domein en een academische achtergrond in de sociale wetenschappen.

Melle houdt ervan om op een laagdrempelige manier contact te leggen en maakt zich organisaties snel eigen. Daardoor kan hij professionals, teams en afdelingen op positieve wijze beïnvloeden. Wanneer een groep in beweging komt, houdt hij de vaart erin, blijft flexibel en werkt steeds samen. Melle hecht eraan om tastbare resultaten te boeken voor iedereen die bij een vraagstuk betrokkenen is.

Melle Scheepers is gespecialiseerd in onderzoek, analyse en projectmanagement in de zorg, WMO en bij de lokale overheid.

 

Charlotte van Keulen

Opdrachtgevers kiezen voor Charlotte vanwege haar doortastendheid, organiserend vermogen en flexibele werkhouding. Ze is nieuwsgierig en betrokken bij diverse media en sociaal educatieve projecten in het middelbaar onderwijs. Charlotte maakt makkelijk contact met uiteenlopende doelgroepen in de samenleving. Door haar positieve en open houding, weet ze een goede context te creëren en vervolgens mensen met elkaar te verbinden.

Charlotte richt zich op het doorgronden en aanpakken van sociaal maatschappelijke vraagstukken en daarom werkt ze graag in de (semi) publieke sector. In deze sector kan ze een waardevolle rol vervullen door haar communicatie en wetenschappelijke achtergrond. Ze durft kritische vragen te stellen, is onderzoekend, belicht situaties vanuit verschillende perspectieven en handelt oplossingsgericht. Charlotte gaat structurerend te werk en weet hoe ze concreet resultaat kan boeken.

Charlotte van Keulen is gespecialiseerd in media, onderwijs en jongeren.